Priser og behandlinger

PyntKlinikken er omfattet af overenskomsten med den offentlige sygesikring, derfor er prisen på en lang række ydelser fastsat af sygesikringen og Dansk Tandlægeforening.

Link til priser med tilskud fra den offentlige sygesikring

Derudover findes der ydelser udenfor overenskomsten.
Tænder er forskellige og sværhedsgraden af behandlinger kan variere, derfor kan der være forskellige priser på den samme behandling.

Ringer du til klinikken for at spørge om prisen på en større behandling, vil du blive anbefalet en konsultation, hvor der laves et behandlingsoverslag. Det er ikke muligt at give en nøjagtig pris i telefonen, da prisen på en behandling ofte afhænger af tids- og materialeforbrug. Undtagelser herfra er bideskinne, bedøvelse og priser fastsat af sygesikringen.

Link til priser uden tilskud fra den offentlige sygesikring

På klinikken udfører vi alle almindelige behandlinger. Større kirurgiske behandlinger henvises til specialtandlæge i kirurgi efter aftale med patienten.
Det er vores mål at patienten skal være smertefri under behandlingen, derfor benytter vi os af de nyeste metoder til smertefrihed –
også til tandrensning og parodontosebehandling.
Derfor bruger vi en elektronisk bedøvelsesmaskine kaldet The Wand.

Med denne kan bedøvelsen lægges uden at du kan mærke den. Samtidig bedøves læber og tunge ikke, så du slipper for det efterfølgende ubehag med at være følelsesløs i lang tid efter behandlingen.

Efter en undersøgelse laves et prisoverslag.

Er du medlem af sygeforsikringen “Danmark”, får du tilskud til en lang række behandlinger udover tilskuddet fra den offentlige sygesikring.

Link til sygeforsikringen “Danmark”

Priserne på denne hjemmeside forudsætter kontant betaling. Du kan betale med Dankort, Swipp eller kontant. Der kan ikke betales med MasterCard. Ved større og længerevarende behandlinger kan du blive bedt om at betale et beløb svarende til 40% af den fulde pris a.c. Undtagelsesvist kan der aftales en afdragsordning og kun hvis dette er aftalt inden behandlingens start.