Skip to content

Tandklinikken i Trøjborg Centret

Smil Bare - Tandlæge Trøjborg

Velkommen til vores tandklinik på Trøjborg

I Tandklinikken Trøjborg Centret er vi uddannet til at tage vare på dine tænder. Vi deltager løbende i relevante kurser, så vi hele tiden er på forkant med udviklingen og kan rådgive dig om behandling og ikke mindst forebyggelse, så du kan bevare dit smukke smil.

Du finder vores tandklinik på hjørnet af Otte Rudsgade, Aldersrovej og Nordre Ringgade oven over Trøjborg Centret. Der er gratis parkering i kælderen og elevator til døren fra både centret og P-kælderen. (dog er der 6 trin “ned” til klinikken). Der er også adgang til klinikken via trappe fra Aldersrovej. Døren er i “rundingen”.

Medarbejdere

Yasser Haddadi

Yasser blev færdig med sin tandlægeuddannelse fra tandlægeskolen i Aarhus i 2004. Efter 5 år i London og Bruxelles hvor Yasser tog en Mastergrad indenfor restaurering af slidte og manglende tænder, vendte han tilbage til Aarhus i 2011. Siden 2013 har Yasser været deltidsansat på tandlægeskolen. I 2019 forsvarede Yasser sin PhD afhandling omhandlende fremstillingen af kroner og broer på destruerede tænder og er nu ansat som underviser og forsker ved siden af arbejdet på klinikken i TrøjborgCentret. Yasser er en af 3 tandlæger der arbejder frivilligt på Røde Kors’ tandlægeklinik i Ryesgade i Aarhus.

Charlotte Bender

Charlotte blev færdig med sin tandlægeuddannelse fra tandlægeskolen i Aarhus i 2004. Hun er ansat som underviser på Aarhus tandlægeskole ved siden af sin ansættelse her på klinikken.

Isarisa

Isarisa er klinikassistentelev på klinikken, og har været her siden 2023.

Yeliz

Yeliz er ofte den første og sidste person du møder når du kommer på tandklinikken. Det er også Yeliz du taler med når du ringer til klinikken. Hun blev uddannnet på Aarhus Tandlægeskole og har været på klinikken siden 2007.

Heidi

Heidi er klinikassistent, og har været på klinikken siden 2021.

Juliane

Juliane er tandplejer og har været på klinikken siden 2021.