Skip to content

Tandklinikken i Trøjborg Centret

Smil Bare - Tandlæge Trøjborg

Velkommen til vores tandklinik på Trøjborg

I Tandklinikken Trøjborg Centret er vi uddannet til at tage vare på dine tænder. Vi deltager løbende i relevante kurser, så vi hele tiden er på forkant med udviklingen og kan rådgive dig om behandling og ikke mindst forebyggelse, så du kan bevare dit smukke smil.

Du finder vores tandklinik på hjørnet af Otte Rudsgade, Aldersrovej og Nordre Ringgade oven over Trøjborg Centret. Der er gratis parkering i kælderen og elevator til døren fra både centret og P-kælderen. (dog er der 6 trin “ned” til klinikken). Der er også adgang til klinikken via trappe fra Aldersrovej. Døren er i “rundingen”.

Medarbejdere

Yasser Haddadi

Yasser blev færdig på tandlægeskolen i Aarhus i 2004. Efter 5 år i London og Bruxelles hvor Yasser tog en Mastergrad indenfor restaurering af slidte og manglende tænder, vendte han tilbage til Aarhus i 2011. Siden 2013 har Yasser været deltidsansat på tandlægeskolen. I 2019 forsvarede Yasser sin PhD afhandling omhandlende fremstillingen af kroner og broer på destruerede tænder.

Udover at være ejer og tandlæge på klinikken i Trøjborg Centret varetager Yasser specialbehandlinger for den Højt Specialiserede Behandlingsenhed (HSBE) på Tandlægeskolen.

Yasser modtager henvisninger fra andre tandlæger i bidfunktions problemer samt omfattende rehabilitering af destruerede tandsæt.

Yasser er frivillig tandlæge på Røde Kors’ klinik i Ryesgade. Yasser bor i Vejlby med sin familie.

Charlotte Bender

Charlotte blev færdig som tandlæge fra Tandlægeskolen i Aarhus i 2004. Charlotte, har siden hun blev færdig arbejdet på en tandlægeklinik i Langå. Siden 2020 har Charlotte været ansat som afdelingstandlæge på Tandlægeskolen. Her underviser hun tandlægestuderende og udfører
specialbehandlinger inden for protese fremstilling. Charlotte har været ansat på klinikken siden 2022 og hun er på klinikken 2-3 dage om ugen. Her modtager henvisninger fra andre tandlæger i hel- og del proteser.

Charlotte er også frivillig tandlæge på Røde Kors’ klinik i Ryesgade og bor på Trøjborg med sin familie.

Lisette Otkjær

Lisette blev færdig som tandlæge fra Tandlægeskolen i Aarhus i 2006, og har i mange år arbejdet i Aarhus. Lisette er på klinikken 2 dage om ugen. Hun er derudover ansat på tandlægeskolen som klinisk underviser og underviser sidste års studerende i behandlingsplanlægning.

Lisette bor i Lystrup med sin familie.

Kristian Illemann

Kristian blev færdig som tandlæge fra Tandlægeskolen i Aarhus i 2013. Han har siden han blev færdig arbejdet målrettet med at dygtiggøre sig inden for rodbehandlinger, og har siden 2016 udelukkende beskæftiget sig med rodbehandlinger. Kristian laver kun rodbehandlinger på klinikken og modtager henvisninger til dette fra andre tandlæger. Kristian bor i Risskov med sin familie.

Juliane Sternberg

Juliane blev uddannet tandplejer fra Aarhus Universitet i 2010. Hun har derefter arbejdet i Odder i mange år.

Juliane har været på klinikken på Trøjborg Centret siden 2021. Hun bor i Mårslet med sin familie.

Yeliz Kevioglu

Yeliz er uddannet klinikassistent og har været på klinikken siden hun startede som elev i 2002. Du
kan møde Yeliz både bag skranken og i behandlingsrummet.

Yeliz har ansvaret for mange af klinikkens funktioner og får hverdagen til at hænge sammen. Yeliz bor med hendes familie i Trige.

Heidi

Heidi er uddannet klinikassistent og har været på klinikken siden 2021. Du kan møde Heidi både bag skranken og i behandlingsrummet.

Heidi har mange års erfaring fra Service branchen. Det nyder både vi og vores patienter godt af. Heidi og hendes familie bor på Trøjborg.

Isarisa

Isarisa er klinikassistentelev på klinikken, og har været her siden 2023.